Freitag, 14. März 2008

Ftesë për Mbledhjen e NDSH-së


Të nderuara lexuese e lexues, nesër e shtunë, më datën 15.3.2008, në orën 11, në sallën e NDSH-së në Prishtinë, mbahet mbledhja e NDSH-së, të cilën e ka caktuar kryetari i saj zotni Pashk Staka.
Kjo mbledhje do të diskutojë edhe Për mundësinë e bashkimit të Djathtës Kombëtare Shqiptare: NDSH-Bali-Besëlidhja.
Ata që nuk mund të marrin pjesë, ftohen që të paraqiten me shkrim në adresën time: kadrimani@hotmail.com dhe unë i lexoj paraqitjet.
Në pritje e sipër, ju përshëndesim përzemërsisht.
Kadri Mani

1 Kommentar:

Anonym hat gesagt…

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.