Donnerstag, 20. Dezember 2007

Barcoleta

PLAKA FRIKOHET NGA SKELETI

Shkon një plakë te mjeku, trok et, por qëndron e shtangur në derë. Mjeku i thotë:
“Hyn, se nuk po të hamë!”
“E atë njeri kush e ka hëngër!?”-dhe bënte me nojmë gishti kah skeleti.

PLAKU E PLAKA NË NDESHJE FUTBOLLI

Shkojë plaku e plaka në një ndeshje futbolli, e plaka e çuditur po e pyeste plakun:
“O to njeri, po përse nuk po ua japin nganjë top të gjithë, por po vrapojnë të gjithë mbas një topi!?!

Keine Kommentare: