Donnerstag, 20. Dezember 2007

PËRKUJTIM

Me rastin e 8-vjetorit të vdekjes të më të dashurit tonë: familja, farefisi, miqtë, bashkëveprimtarët dhe shkrimtarët anekënd atdheut, me mall dhe me krenari përkujtojnë

Dr. Lazër RADIN (1916-1998)

Të pikëlluarit: Familja Radi nga Prizreni, Tirana dhe nga Mërgata

Keine Kommentare: