Donnerstag, 20. Dezember 2007

PËRKUJTIM

Me rastin e 4-vjetorit të vdekjes së hershme të më të dashurit tonë: familja, farefisi, miqtë dhe bashkëveprimtarët e shumtë anekënd atdheut, me mall dhe me krenari përkujtojnë

RAMUSH (Sahit) JASHARIN (1950-2002)

Të pikëlluarit: Familja Jashari nga Prishtina, Gjilani, Kumanova dhe nga Zvicra

Keine Kommentare: