Samstag, 17. November 2007

MINATORËT E PAKËNAQUR I PËRGJIGJEN DR. SHUVARIT

Pas fjalës së dr. Shuvarit, në mesin e minatorëve u vërejt një pakënaqësi e madhe ngase ai, me këtë rast, e mbrojti politikën agresive të Serbisë dhe kështu u tregua haptazi se ai, si kryetar i Kryesisë së KQ të LKJ, ishte njëri nga formuluesit e kësaj politike. Rrjedha e mëtejshme e kësaj bisede u rrumbullakësua me paraqitjen e disa minatorëve.

Keine Kommentare: